Afrastering en tuinmeubilair

“Houten terras, schutting, pergola of vlonders voor uw tuin. Heeft u al een idee? Wij werken het uit. Nog geen idee? Wij helpen u daarbij!”

Geïmpregneerd hout

Tuinhout moet beschermd worden tegen houtrot. Weersinvloeden kunnen aantasting veroorzaken met schimmels en houtrot als gevolg.

 

Door het tuinhout te impregneren wordt aantasting van het hout voorkomen. Het tuinhout wordt in Nederland onder Komo Keur geïmpregneerd. Hierdoor ontstaat de natuurlijke, groene kleur.

 

Houtverduurzaming onder Komo Keur houdt in dat er gewerkt wordt volgens de eisen van het ministerie van V.R.O.M. Deze eisen worden tot de strengste van Europa gerekend. Komo Keur geeft dus de garantie op een milieu verantwoorde verduurzaming.

 

Hout dat buiten wordt toegepast verweert, ook indien het geïmpregneerd is. Van tijd tot tijd nabehandelen met één van onze onderhoudsproducten, zorgt er voor dat u jarenlang plezier houdt van uw tuinhout.

Hardhout, een sieraad in uw tuin!

Hardhoutproducten zijn voor 99% afkomstig van ecologisch verantwoorde duurzame bosbouw. Dit is beter voor het milieu en voor de economie van het exporterende land.

 

Duurzaamheidklasse 1 van hardhout betekent dat het tientallen jaren bestand is tegen vocht en weersinvloeden.Daarom adviseren wij voor in de grond ook altijd hardhouten palen te gebruiken. Wij garanderen u dat ons hardhout uitsluitend afkomstig is van natuurvriendelijke beheerde bossen. Daar hardhout een natuurproduct is kunnen er kleurverschillen in het hout voorkomen. De kleur van het hardhout loopt van licht-geel tot rood-bruin. Dit maakt het product uiterst levendig en natuurlijk.

Wij werken onder andere voor

Op zoek naar een stratenmaker?

Voor al uw vragen en reacties kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@destratenmaker.com of te bellen naar: 06-295 741 22