Steensoorten

Beton is veel meer dan een grijze massa. Doordat behoorlijk in nieuwe ontwikkelingen en innovaties is geïnvesteerd, kent beton een grote hoeveelheid toepassingen. Was het product vroeger vooral functioneel, tegenwoordig wordt steeds meer aandacht besteed aan de esthetische eigenschappen van beton. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van gekleurde mineralen en hoogwaardige deklagen of het uitwassen, stralen, polijsten of trommelen van het materiaal.

 

Tegenwoordig is keramisch helemaal in. Deze tegels zijn onverslijtbaar en blijven goed schoon. Wij brengen deze tegels aan in het cement omdat ze vaak maar 2 of 3 cm dik zijn. Tegels met houtnerven zijn zelfs verkrijgbaar. Laat u goed informeren voordat u ze aanschaft en werk met expers op dit gebied. Wij komen u graag wegwijs maken doormiddel van een gesprek of/en een vrijblijvende offerte.

 

Wij hebben gewerkt met allerlei bestratingmaterialen die op diverse wijzen en met verschillende functies verwerkt zijn. Of u nu een nieuwe tuin wilt of u wilt uw bestaande tuin aanpassen, DESTRATENMAKER.COM heeft de ervaring om u hierbij te helpen. Met deze site willen wij u alvast een beeld geven van de verschillende productgroepen. Wij geven een overzicht van de materialen met voorbeelden en tips voor verwerking en combinaties met andere materialen.

Wij werken onder andere voor

Op zoek naar een stratenmaker?

Voor al uw vragen en reacties kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@destratenmaker.com of te bellen naar: 06-295 741 22