Werkwijze

Hier volgt een korte beschrijving van onze werkwijze in drie eenvoudige stappen. U zult merken dat wij van duidelijkheid en doorzichtigheid houden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wilt u al direct contact met ons opnemen, bel dan 06 – 29574122

de-stratenmaker-bezoek-op-locatie

1. Bezoek op locatie

En van onze medewerkers zal langskomen om uw wensen door te nemen en enige ideeën met u te delen. Dit pakket van gegevens, wensen en ideeën resulteert in een ontwerp. Deze stap is natuurlijk nog geheel vrijblijvend.

de-stratenmaker-offerte

2. Offerte

Binnen 7 dagen na het bezoek verstrekken wij u een heldere en duidelijke offerte. Na eventuele vragen te hebben beantwoord en na uw accoord te hebben ontvangen volgt stap 3, de aanleg.

de-stratenmaker-aanleg

3. Aanleg

Wij zorgen voor de complete aanleg van uw bestratingswerken. Dit alles volgens de in het ontwerp gemaakte specificaties.

Overige diensten

Wij leggen niet alleen straatwerk aan, ook voor de bouw van tuinhuisjes en onderhoud en aanleg van uw tuin, bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden die wij hebben op het gebied van:

– tuin ontwerp, aanleg en onderhoud
– schuttingen
– vlonders
– machinaal straten/ Mechanisch straten/ Vacuum straten

Wij werken onder andere voor

Op zoek naar een stratenmaker?

Voor al uw vragen en reacties kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@destratenmaker.com of te bellen naar: 06-295 741 22