Franchise

Ook je twijfels om voor jezelf te beginnen in deze tijden van recessie? Dan bied om DeStratenmaker.com de oplossing!! Bij DeStratenmaker.com onder de vleugels kun je rustig ondernemen zonder je druk te hoeven maken of je wel werk heb. Wij zorgen namelijk dat je volop aan het werk bent.

Ben jij onze nieuwe collega?

  1. Ben je een veelzijdig vakman en heb je ondernemerstalent? Dan is het zinvol om het contactformulier in te vullen. Daarna zullen wij je bellen voor een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek leggen we uit wat DESTRATENMAKER.COM doet en hoe wij jouw als zelfstandig ondernemer ondersteunen met werk en advies.
  2. Ben je klantvriendelijk, zie je er verzorgd uit, kom je afspraken na, heb je geen grote schulden en zit je lekker in vel? Ben je ondernemend en een vakman? Dan kom je waarschijnlijk wel door de selectieprocedure heen. Een stevige test haalt die personen eruit die geschikt zijn om een eigen onderneming te starten en zich kunnen aansluiten bij DESTRATENMAKER. COM.Let op! Niet iedereen kan zich aansluiten bij DESTRATENMAKER.COM
  3. Zijn de gesprekken wederzijds positief, de testen goed en het ondernemingsplan dat we samen met je maken afgerond? Dan zorgt DESTRATENMAKER.COM voor een super start met een ondersteuning en back-up zodat je onderneming niet meer stuk kan. Binnen enkele maanden kun je al actief zijn met je eigen bedrijf.
    Vul eerst het contactformulier in dan nemen wij contact met je op en wie weet begin je binnenkort wel je eigen bedrijf.

Franchiseconcept van DESTRATENMAKER.COM

Wil jij ook je eigen Straatmakersbedrijf starten of ben je inmiddels al begonnen? Dan willen we graag met je praten en je laten zien wat je kansen zijn en hoeveel je kunt verdienen! En je meteen ook waarschuwen voor deen aantal ‘beginnersfouten’ die grote gevolgen kunnen hebben!

 

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 40% van de starters van een eigen Stratenmakersbedrijf na drie jaar al niet meer actief is? Terwijl dat percentage bij DESTRATENMAKER.COM nihil is. Je kans op succesvol eigen baas worden samen met DESTRATENMAKER.COM is daardoor vele malen groter!

 

Er is veel belangstelling voor het starten van een eigen Straatmakerbedrijf . Dat wordt nog eens versterkt door de goede economische verwachting en daardoor lijkt de stap naar een eigen bedrijf meer kans van slagen te hebben. Ontelbare malen per jaar wordt die stap gezet. De feiten laten zien dat 40% van alle gestarte Straatmakersbedrijven het NIET redt. Een groot deel overleeft het belangrijke startjaar niet. Weinig voorbereiding, gebrek aan ondernemersvaardigheden, onvoldoende rendement en financiële draagkracht zijn de belangrijkste oorzaken dat het misgaat. Het starten van een eigen Straatmakersbedrijf houdt oneindig veel meer in dan het kopen van een bus en aanschaf van gereedschap.

Ben jij ook zo’n veelzijdige vakman die waarschijnlijk al langer rondloopt met het plan een eigen bedrijf te starten? Voortaan je eigen beslissingen nemen, gevarieerd werk doen, verantwoordelijkheid dragen, goede verdiensten en de omgang met mensen trekken je aan in je overweging om eigen baas te worden.

 

Als DESTRATENMAKER.COM ben je een zelfstandig ondernemer met een professioneel eigen Straatmakersbedrijf. Je bent een veelzijdige en betrouwbare vakman die grote en kleine bestratingsklussen verricht. Als jij straks onderdeel van DESTRATENMAKER.COM bent, werk je voor particulieren en bedrijven. Dit zijn je eigen klanten. Je levert kwaliteit en voor jou geldt de gouden regel Afspraak=Afspraak! Je bent het gezicht van DESTRATENMAKER.COM

 

Met maximale inzet behaal je maximale resultaten, zeker met de goede ondersteuning die je vanuit DESTRATENMAKER.COM krijgt. Het is niet nodig dat je elke keer weer zelf het wiel uitvindt. Dit levert je veel tijd op. Je kunt je daardoor geheel concentreren op waar je goed in bent: vakwerk voor je klanten leveren. Je zorgt, met onze ondersteuning en begeleiding, voor het werven van klanten, offertes maken, factureren, eenvoudige administratie, inkoop van materialen, onderhouden van contacten met andere Straatmakers en waar nodig het samenwerken met deze collega´s.

 

Zullen we een misverstand wegnemen? Er wordt nogal eens beweerd dat franchise heel veel geld kost en dat je het allemaal veel beter zelf kunt doen. Wij draaien het graag om. Franchise levert je geld op. Zo heb je veel voordeel van het merk DESTRATENMAKER.COM waardoor je een meer dan goede prijs kunt rekenen voor jouw klus en verbouwing. Ook verdien je veel geld op de inkoop van je materiaal en materieel via onze uitstekende condities die we bij onze leveranciers hebben bedongen. Bovendien stap je niet in valkuilen waardoor de faalkosten tot een minimum beperkt worden.

 

Wanneer jij nu met plannen rondloopt, dagen we je uit om te kijken hoe we samen succesvol je eigen Straatmakersbedrijf kunnen starten. Wil jij niet bij die 40% horen, neem dan vrijblijvend contact op en laat je voorlichten over de kansen om eigen baas te worden. Die voorlichting kost je niets. Wil je dan alsnog zelf starten, dan wensen we je succes! Niet geschoten, altijd mis en je kunt jezelf later nooit verwijten dat je je niet optimaal hebt laten informeren.

 

Klik hier voor meer informatie over de franchiseformule

Wij werken onder andere voor

Op zoek naar een stratenmaker?

Voor al uw vragen en reacties kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@destratenmaker.com of te bellen naar: 06-295 741 22